Historie
Medic Makeup Norway er et enkeltmannsforetak som ble formelt startet i 2017. Allerede tidlig i 2016 dukket navnet opp for første gang, og har vært markedsført som det siden.
Grunnen til at vi ville starte for oss selv var på hovedsakelig på grunn av ønsket om å gjøre noe nytt – noe særegent og realistisk. Dette hadde aldri blitt gjort i den kvaliteten vi ønsket oss på våre egne øvelser, så da måtte vi ordne det selv!

Om oss
Vårt hovedarbeid er øvelsesplanlegging og -gjennomføring. Det vil si at vi planlegger og gjennomfører øvelsen fra A til Å, med alt det innebærer; blant annet markører, sminke, rekvisitter, caseplanlegging, evaluering og etterarbeid.

Vårt arbeid retter seg primært mot nødetatene (Brannvesenet, Politiet og Ambulansetjenesten), men også Forsvaret, industrivern og frivillige organisasjoner er blant våre kunder. Vi har også avtaler med andre bedrifter om å levere mindre førstehjelps- og hjertestarterkurs.

Vi holder til like øst for Kristiansand, men tar oppdrag i hele Norge.

Ansatte
Sammen med oss har vi en fantastisk flott gjeng med markører. De er alle profesjonelle, erfarne, dyktige og faglig trygge personer. De fleste av dem jobber til daglig i en eller annen del av helsevesenet eller andre nødetater, og har alle blitt håndplukket til jobben. Vi har også flere profesjonelle skuespillere som en del av markørstaben. Dette gjør begge sider godt. Medisinsk kunnskap og skuespillerkunst går godt sammen, og alle drar god nytte, erfaring og kunnskap ut av dette samarbeidet.