Medic Makeup Norway er et enkeltmannsforetak som ble formelt startet i 2017. Allerede tidlig i 2016 dukket navnet opp for første gang, og har vært markedsført som det siden.
Grunnen til at vi ville starte for oss selv var på hovedsakelig på grunn av ønsket om å gjøre noe nytt – noe særegent og å være sin egen sjef.

Hovedsakelig driver vi med øvelsesplanlegging og -gjennomføring. Det vil si at vi planlegger og gjennomfører øvelsen fra A til Å, med alt det innebærer. For å nevne noe; markører, sminke, rekvisitter og caseplanlegging.

Vårt arbeid retter seg primært arbeid mot nødetatene (Brannvesenet, Politiet og Ambulansetjenesten), men også Forsvaret og frivillige organisasjoner er blant våre kunder. I tillegg har vi inngått avtaler med flere leverandører av førstehjelpskurs for å sammen kunne skape et fantastisk produkt – nemlig førstehjelpskurs med realistiske og troverdige pasienter!

Sammen med oss har vi en fantastisk flott gjeng med markører – eller skuespillere, som vi liker å kalle dem. De er alle profesjonelle, erfarne, dyktige og faglig trygge personer. De fleste av dem jobber til daglig i en eller annen del av helsevesenet, og har alle blitt håndplukket til jobben.