Priser

Pakke 1: 7.500,-

Inkluderer

✔ 1 Markør

✔ 3 skader 

✔ Standardproteser

✔ 6 timer inkl. reise

✔ 1 SFX-sminkør

Pakke 2: 30.000,-

Inkluderer

✔ Minimum 3 markører

✔ 3 skader per markør

✔ Standardproteser

✔ 6 timer inkl. reise

✔ Minimum 1 SFX-sminkør

✔ Vi produserer øvelsesopplegget

Pakke 3: 50.000,-

Inkluderer

✔ Minimum 3 markører

✔ 3 skader per markør

✔ Standardproteser

✔ 6 timer inkl. reise

✔ Minimum 1 SFX-sminkør

✔ Vi produserer øvelsesopplegget

✔ Vi evaluerer øvelsen

✔ Vi gjennomfører teoriopplæring

Priser

Standardpakker

I prisforslagene over er det laget tre forslag til hvordan man kan løse en øvelse. Vi kan stille med markør og sminkør til et ferdig øvelsesopplegg, vi kan produsere hele øvelsen, eller vi kan produsere øvelsen og teoriopplæring i forkant.

All teori og øvelsesopplegg vi produserer blir skreddersydd til hver enkelt kunde. Det gjør at alle ansatte vil kunne kjenne seg igjen i de risikoområder som blir øvet og trent på.

OBS! Prisene på denne siden er eksklusiv MVA.

Ingen av pakkene passer vårt behov

Standardpakker passer sjeldent alle, fordi alle arbeidsplasser er forskjellige. Sammen med deg kan vi finne ut hva din bedrift har behov for og hva kostnaden vil være.

Vi skal ha mange øvelser – finnes det kvantumsrabatt?

Absolutt! Vi setter pris på kundene våre, og ønsker å tilby god og realistisk opplæring til så mange som mulig. Dersom man inngår et langvarig samarbeid vil selvfølgelig kostnader per øvelse være en viktig del av en samarbeidsavtale.

Hva er timeprisen per markør eller SFX-sminkør?

I utgangspunktet opererer vi med dagspriser for vårt personell. Dersom man kun har et kortvarig behov (<6 timer) for våre tjenester, avtaler vi på forhånd en pris for oppdraget.

Hva er standardproteser?

Standardproteser er såravstøpninger vi har laget fra bunnen av, men masseproduserer til eget bruk. Alle disse skadene er basert på ekte skader. Dersom man har et spesifikt behov for en spesiell type skade vi ikke tidligere har produsert avstøpning av, vil det tilkomme en kostnad for dette.

Vi har et godt utvalg av forskjellige typer skader fra både skarpe, stumpe, penetrerende og blødende skader, så ta kontakt med oss, så finner vi ut hvordan markøren best kan fremstille deres risikoområder!

Vi har behov for spesielle markører

Alle våre markører er spesialtrente for øvelser, og har bakgrunn som helsepersonell, skuespillere eller andre relevante utdanninger.

Likevel vet vi at for å få frem den aller beste realismen, så trenger man noen ganger å bruke spesielle grupper mennesker. Dette kan være for eksempel:

  • Amputerte
  • Spesifikke aldersgrupper
  • Kjønn
  • Etnisitet

Vi har et godt utvalg markører innenfor mange demografier som kan demonstrere de aller fleste problemstillinger. Ta kontakt med oss for å få vite mer om dette.

Hvilke andre kostnader tilkommer?

Vi fakturerer i hovedsak etter de oppgitte pakkene over. I tillegg kan det tilkomme kostnader i forbindelse med blant annet:

  • Spesialeffekter utover blod (f.eks. røykgranater, stunt-glass, etc)
  • Reise- og overnattingskostnader
  • Andre direkte utlegg
  • MVA (Noen av våre tjenester er fritatt MVA)

Vi gir alltid et pristilbud på forhånd, der alle kostnader skal være medregnet. Ta kontakt med oss, så lager vi sammen et godt opplegg!