Førstehjelpskurs

Førstehjelpskurs

FAQ

Vi vet at et førstehjelpskurs ikke bare er et førstehjelpskurs. Alle våre kurs er tilpasset den enkelte kunden, og skreddersys etter aktuelle risikoer på arbeidsplassen eller området man opererer i.

Når er neste kurs?

Akkurat nå har vi ikke planlagt noen offentlige kurs. Vi annonserer her og på sosiale medier når neste kurs skal gjennomføres.

Påmelding skjer digitalt gjennom lenke som publiseres sammen med kursdato.

Hvordan kan man bestille eget kurs?

Da tar du kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet her på nettsiden eller via post@medicmakeup.no så finner vi en dato som passer for dere!

Hva er kostnaden for førstehjelpskurs?

Et standard 3-timers førstehjelpskurs hos oss koster kr. 7500,- (0% MVA)

Dette inkluderer blant annet:

  • Skreddersydd relevans til deres arbeidsplass
  • Inntil 10 personer per kurs
  • Erfaren instruktør med lang erfaring i akuttmedisin.
  • Kurslokale hos oss i Sørlandsparken.
Hvilke emner inneholder kurset?

Kurset tilpasses tidligere opplæring, deltakernes erfaringsnivå og risikoer på arbeidsplassen. Emnelisten vil dermed variere fra kurs til kurs – men i all hovedsak baserer vi førstehjelpen vår på blant annet XABC-prinsippet, kunnskap og metoder fra TCCC, AMLS/PHTLS, NRR og andre faglige og oppdaterte kilder og forskningsmateriale.

Vi ønsker å få omsatt teorien man lærer på kurset til praktisk kunnskap så fort som mulig – og kursene vil derfor alltid ha en praktisk tilnærming i undervisningen hvor deltakerne får prøve aktuelle teknikker og metoder underveis.

Hvilket fagnivå kan dere undervise på?

Vi kan undervise på alle fagnivå og tilpasse innholdet til hvilket som helst detalj- og kunnskapsnivå. Våre instruktører har bred erfaring fra både sivil og militær helsetjeneste.

Vi ønsker at alle skal bli bedre i førstehjelp. Vi tror at alle, uavhengig av utdanning og erfaring kan lære noe nytt eller ha god nytte av å friske opp kunnskapen og metodikken sin hos oss.